Billig guitar

Så du tror du har fundet guitaren for dig? Tillykke. Men er dit arbejde ikke er udført - du har for at få det guitar til en pris du kan være stolt af. Mange mennesker antager, at hvis guitaren prisseddel siger 599, som er den pris, de bliver nødt til at betale. Ikke sandt - enhver musikbutik skal opnå en fortjeneste ved salg af musikinstrumenter og andre varer fra deres butik, er således i stand til at sænke prisen på disse elementer med henblik på at flytte mere produktet hurtigt. Tricket er at få dem til at gøre det for dig.

Køb af guitar processen kan være besværligt - for at få den bedste værdi for dine penge, vil du muligvis nødt til at engagere sig i en ubehagelig samtale med musikbutikken medarbejdere for at handle prisen på guitaren ned.

Dog skal du tænke på at der faktisk er nogen ganske fornuftige musikforretninger der sælger på nettet. Det er vigtigt at huske, at du er i kontrol - musikbutikker vil have dine penge, og du bør gøre dem fortjent til det. Her er et par tips om at diskutere en guitar pris med musik butikspersonale:

    
Hold sælger på en need-to-know-basis. Må ikke fortælle dem: "Jeg er nødt til at eje denne guitar!" Nævn du har set nogle gode guitarer i andre butikker rundt om i byen.
    
Før du begynder byttehandel, skal du vide, om prisen inkluderer en sag. Spørg om sagen er hardshell (mere $) eller softshell (mindre $).
    
Prøv flere guitarer på genbesøg. Du vil måske vise interesse for en langt billigere guitar. Sælge dig en billig guitar betyder en lille provision for en musikbutik medarbejder, så de vil sandsynligvis være mere villige til at give dig et tilbud på en dyrere guitar.
    
Må ikke være i en fart. Tag din tid, og nøje overveje, om det er den guitar, du virkelig ønsker.
    
ALDRIG betale listepris for en guitar. Ligesom i bilpriserne, er listeprisen på en guitar som regel meget oppustet.

Manyof os har svært ved at bringe emnet op af rabatter med en salgsmedarbejder. Her er et tip - spørg sælgeren at give dig den "samlede pris, inklusive moms og fald," for guitar. Når de giver tilbud, siger "Hummm nu, hvad kan du gøre for mig at få denne pris lidt lavere?" Har en pris i tankerne, som du gerne vil betale - jeg ofte tilstræbes en 10-15% rabat. Hvis du kender til en butik, der tilbyder en lavere pris for den samme guitar, gøre sælger opmærksom på det. Du kan nødt til at bruge en lille smule presset, men det er noget man vænner at gøre.

Nogle gange, hvis guitaren er allerede til salg, eller er et meget budget-priced instrument, har du svært ved at overbevise sælgeren for yderligere at sænke prisen. Under disse omstændigheder, så prøv at spørge dem til at inkludere nogle guitar tilbehør til gratis, eller i det mindste en stærkt nedsat pris. Disse kan omfatte: en capo, guitarstrenge, en patch kabel, guitar polish, en guitar luftfugter, en guitar tuner, eller endda små genstande som snor windere og hakker. Det er måske ikke den rabat, du leder efter, men det vil i det mindste give dig den tilfredsstillelse at vide, at du med held forhandlet med sælgere.

Med denne viden, bør du være i stand til at bringe hjem en ny guitar du er tilfreds med, til en pris, der ikke vil sprænge dit budget. Held og lykke, og glade jagt!

 

Et billigt kviklån er nemt og hurtigt via penge-siden.dk