Lån penge i en fart

Hvis du skal have nogle penge mellem hænderne i en fart, så er der kun en mulighed. Nemlig at låne penge og tage et lån på nettet - som for eksempel et forbrugslån eller via mobiltelefonen som også er et såkaldt mobillån eller sms lån

Ingen af muligheder er helt billige men tilgengæld går det hurtigt. Typisk tager det kun ganske få timer eller endda helt ned til 10 minutter, at blive godkendt til et forbrugslån – og kun nogle ganske få min. at blive godkendt til et mobil lån.

Desværre er det sådan, at jo hurtigere det går des dyrere bliver det. Et forbrugslån er typisk dyrere end et almindeligt banklån, mens et mobillån er helt urimeligt dyrt målt på ÅOP ifht. andre typer lån.

Desuden kan du heller ikke låne så mange penge via et forbrugslån, kviklån eller sms lån (mobillån) som du kan via et normalt banklån - hvis da ellers din bank synes at det er en god idé at låne penge.

Det er derfor værd at overveje om du virkelig skal have pengene så hurtigt – eller om du kan vente lidt længere og på den måde spare penge på dit evt. lån.

Læs også: lån penge RKI ingen hindring