Kuusamo

Om sommeren kan du i Kuusamo opleve ødemarkens tryllekraft, men samtidig har du mulighed for at nyde de nærliggende førsteklasses mangesidige servicetilbud. Du kan stifte bekendtskab med Kuusamos berømte naturseværdigheder på korte dagrejser eller ved at vandre i nogle dage ad den tydeligt afmærkede vandrerute Karhunkierros (Bjørnering). Du kan i forbindelse med dit natureventyr vælge imellem forskellige aktiviteter: du kan fiske, cykle, tage på en kanotur eller også prøve fosrending med en gummiflåde. Der findes mange forskellige overnatningsmuligheder fra førsteklasses hoteller til fredfyldte feriehytter ved en søbred i skødet af naturen.

En flyvetur fra Helsingfors til Kuusamo tager cirka en time, og hvis man vælger at køre dertil på de velholdte veje fra Sydfinland, tager rejsen cirka ti timer. Uanset på hvilken årstid du kommer, vil du i Kuusamo altid kunne opleve naturens enestående karakter samt benytte dig af områdets udmærkede service.

Det er en god idé at henvende sig til Kuusamos turistserviceorganer, der er i stand til at skræddersy en virkelig indholdsrig ferie. Kuusamo er også et populært konferencested med sine udmærkede mødefaciliteter og oplevelsestilbud samt kursus i privatøkonomi, budget og lån